Open top menu
Matchoholic verbindt zich aan FC Dordrecht

Matchoholic verbindt zich aan FC Dordrecht

Het internationaal sociaal platform Matchoholic verbindt zich aan FC Dordrecht en wordt nieuwe naamgever van het stadion.

Matchoholic informeert, inspireert en verbindt miljoenen voetbalfans. Zij leveren met een livescore-applicatie snelle, gedetailleerde gegevens en statistieken van voetbal, basketbal en tennis. Het is beschikbaar voor iOS-gebruikers in 173 landen in 7 verschillende talen. Inmiddels gebruiken 6,5 miljoen maandelijkse gebruikers over de hele wereld Matchoholic en genereren ze meer dan 10 miljard schermweergaven.

Een waardevolle verbinding met Energiek Dordt. Waar we met de verbindende kracht van het Betaald Voetbal, een sociaal netwerk van 8,2 miljoen liefhebbers, nieuwe energie creƫren in Dordrecht Gemeente Dordrecht en Smart Delta Drechtsteden. Door samenwerking tussen bedrijven, onderwijs, overheid, maatschappelijke organisaties en het betaald voetbal.

https://apps.apple.com/nl/app/matchoholic/id1616613752

Matchoholic