Open top menu
Contributie-opleidingsvergoeding 2022-2023

Contributie-opleidingsvergoeding 2022-2023

Contributie-opleidingsvergoeding 2022-2023

Vanmorgen zijn de facturen voor de Opleidingsvergoeding seizoen 2022-2023 verstuurd naar het door ons bekende email adres van de spelers. Van sommige spelers zijn meerdere email adressen bekend, mocht u de factuur niet ontvangen hebben (check ook uw SPAM), neemt u dan contact op met info@fcdordrecht.nl

Als u gebruik wilt maken van een betalingsregeling in termijnen of vragen heeft of u de contributie eventueel via een Stichting vergoedt kunt krijgen, neemt u dat ook contact op via bovenstaand email adres.

Helaas laat de kleding nog iets langer op zich wachten dan wenselijk is. Veel fabrieken hebben problemen i.v.m. niet geleverde grondstoffen en/of genoeg transport mogelijkheden. Zo ook onze nieuwe kleding sponsor Capelli. Laatste indicatie die we hebben ontvangen in de planning is 2e – 3e  week september. De facturen voor de kleding wordt mede daarom pas verstuurd als we de kleding hebben ontvangen.

Achterstallige Contributie