Open top menu
Nadim Jouhri van RCD naar FC Dordrecht O14 seizoen 2021 / 2022

Nadim Jouhri van RCD naar FC Dordrecht O14 seizoen 2021 / 2022

De volgende speler die zich nadrukkelijk aandiende tijdens zijn stageperiode bij de FC Dordrecht Voetbalschool is Nadim Jouhri. Nadim is een dynamische middenvelder die zich zeker verder gaat ontwikkelen bij de FC Dordrecht O14 in het seizoen 2021-2022. Hij liet er tijdens zijn intakegesprek met waarnemend HJO Johan Versluis ook geen enkele twijfel over bestaan er alles aan te doen om ook te slagen op dit niveau.

Nadim is na Steyn Rombout de 2e speler die dit seizoen overkomt van onze buren RKsv RCD. Tijdens de stages is er goed contact onderhouden m.b.t. de ontwikkelingen van betreffende spelers met hun trainer van de JO13-1.

Succes en veel plezier bij deze mooie club.

Nadim Jouhri Johan Versluis Nadim Jouhri