Open top menu
Luuk Deleersnyder van Drechtstreek naar FC Dordrecht O14

Luuk Deleersnyder van Drechtstreek naar FC Dordrecht O14

Last but not least geldt ook zeker voor Luuk Deleersnyder hier op de foto met onze waarnemend HJO Johan Versluis. Luuk had zijn intakegesprek vorige week zaterdagmorgen in het spelershome waar ook zijn ouders bij aanwezig waren. Hij had dan ook geen bedenktijd nodig om komend seizoen voor FC Dordrecht O14 uit te komen.

Luuk is een snelle fysiek sterke aanvaller die zowel op 7 (voorkeurspositie) als op 11 goed uit de voeten kan. Hij komt op de valreep over na een korte stageperiode bij de FC Dordrecht Voetbalschool van onze convenantclub vv Drechtstreek. Leuk detail is dat hij werd getipt door spelers van het huidige FC Dordrecht O14, over meedenken gesproken.

Heel veel succes Luuk!

Luuk Deleersnyder 2 Luuk Deleersnyder