Open top menu
Even voorstellen: Middenbouwcoördinator Leon van Dalen

Even voorstellen: Middenbouwcoördinator Leon van Dalen

Even voorstellen:

Hallo, mijn naam is Leon van Dalen, 41 jaar en woonachtig in Papendrecht. Ik ben getrouwd met Wendy en vader van Rens en Eva. In het dagelijks leven ben ik leerkracht (groep 8) op de Prins Florisschool in Papendrecht. Mijn hobby’s zijn voetbal, kijken bij de voetbal-en korfbalwedstrijden van mijn kinderen, films kijken en op vakantie gaan.

Voetbal:
Zelf heb ik een leuke en mooie voetbaltijd achter de rug. Begonnen op 5 jarige leeftijd bij vv Drechtstreek, vanaf mijn 14e jaar 11 seizoenen bij Dordrecht’90/ FC Dordrecht gespeeld, vervolgens 4 jaar Top Oss, toen 3 jaar bij ASWH en uiteindelijk mijn laatste 3 actieve voetbaljaren afgesloten bij vv Drechtstreek.

Trainer:
In mijn laatste jaren als voetballer was mijn zoon Rens inmiddels ook begonnen met voetballen bij Drechtstreek. Ik ben trainer geworden van zijn ploegje, vanaf de mini-pupillen tot aan O11. Tijdens mijn laatste jaar als trainer ben ik ook Technisch Jeugdcoördinator geworden bij Drechtstreek. Een mooie dubbelfunctie, maar dat kostte mij veel tijd. Ik ben toen ‘gestopt’ als trainer en ging door als TJC-er.
Na bijna 2,5 jaar als TJC-er kwam de functie van assistent-trainer van het 1e elftal van vv Drechtstreek vrij. Die kans werd mij geboden en heb ik 1,5 jaar met de senioren gewerkt.

FC Dordrecht:
Afgelopen seizoen kreeg Rens de uitnodiging om mee te trainen met de voetbalschool van FC Dordrecht. Sinds dit seizoen is Rens onderdeel van FC Dordrecht O14. Dit elftal had geen elftalleider en na een aantal weken zonder leider ben ik gevraagd om dit te doen.

Helaas kwam door omstandigheden de functie van Sander van Andel, coördinator middenbouw, een aantal weken geleden ook vrij.
Na een paar gesprekken met Johan en Roman heb ik deze week besloten om die functie voor een deel op te pakken.
Hopelijk kunnen we er met elkaar voor zorgen (spelers, ouders/verzorgers, trainers, medische staf, begeleiding) dat de spelers zich zo goed mogelijk kunnen ontwikkelen, want dat is tenslotte waar we het allemaal voor doen.
LeonvanDalen LeonvanDalen_Dordrecht90

 

LeonvanDalen_Dordrecht90_Gids