Open top menu
Herhaling Corona protocol bezoek wedstrijden & trainingen FC Dordrecht

Herhaling Corona protocol bezoek wedstrijden & trainingen FC Dordrecht

Zoals al eerder gemeld heeft de FC Dordrecht Jeugdopleiding moeten besluiten om minder toeschouwers toe te laten bij trainingen en thuiswedstrijden. Hiermee streven wij naar de richtlijnen om de 1,5 meter afstand te kunnen garanderen. De maatregel houdt in dat spelers maximaal 1 ouder of begeleider mogen meenemen naar thuiswedstrijden en trainingen. Verder kunnen er op dit moment geen andere toeschouwers worden toegestaan. Behalve mensen met uitdrukkelijke toestemming van het jeugdmanagement.

Deze maatregel geldt ook voor bezoekende clubs en voor de amateurafdeling. Daarnaast conformeren wij ons aan de maatregelen van andere clubs bij uitwedstrijden. Dit kan betekenen dat daar ook beperkte of geen toegang is voor toeschouwers.

Scouts die het complex willen bezoeken kunnen contact opnemen met de Manager Jeugdzaken: Roman Bussem (06-14208253)

FC Dordrecht Corona