Open top menu
Extra maatregelen verzorging en fysiotherapeutische begeleiding

Extra maatregelen verzorging en fysiotherapeutische begeleiding

Beste jeugdspelers en ouders,

Vanwege het corona virus zijn er vanaf 3 augustus aangepaste maatregelen genomen ten aanzien van de verzorging en fysiotherapeutische begeleiding bij jeugdspelers. Spelers die geblesseerd zijn of verzorging nodig hebben kunnen zich melden bij de poort van het stadion. Hier worden ze ontvangen en kunnen ze één voor één naar de medische ruimte. Bij binnenkomst staat er desinfectie middel waar de spelers hun handen moeten desinfecteren. In de oefenruimte worden de handvatten van apparatuur na elke contact gereinigd. Om de drukte te kunnen spreiden en geen overvolle medische ruimte te krijgen moeten spelers die geblesseerd zijn zich tenminste 30 minuten voor aanvang van de training melden.

Belangrijk blijft dat spelers alleen naar de club komen indien ze GEEN symptomen hebben van hoesten, niezen, verkoudheid, keelpijn, koorts en/of benauwdheid.

Dank voor de medewerking, laten we allemaal gezond blijven.

Met vriendelijke groeten,
Medische staf FC Dordrecht

corona update