Open top menu
Assistent-trainers 20/21

Assistent-trainers 20/21

Deze maand hebben wij u al voorgesteld aan de hoofdtrainers die in het nieuwe seizoen met de teams uit onze jeugdopleiding aan de slag gaan. Nu is het de beurt aan de assistent-trainers.

Een aantal van hen zijn al actief binnen de opleiding maar ook hebben we een aantal nieuwe assistenten.

We starten met de assistent trainers bij de middenbouw (O14-15-16)

Bij O14 gaat Ricardo Ottevanger hoofdtrainer Mark van Leeuwerden assisteren. Ricardo is zeker geen onbekende van de club. Dit seizoen assisteert hij Johan Versluis bij de O16.

Ricardo heeft zich ingeschreven voor de UEFA B cursus en hoopt hiervoor toegelaten te worden om zich zo verder te ontwikkelen als trainer.
ricardo

 

Bij O15 hebben wij meerdere assistenten die hoofdtrainer Ryan Klipsteen gaan assisteren.

Jermain Sewambar is dit seizoen assistent geweest bij de O15 naast Guy Ramos. Jermain blijft assistent bij de O15 en gaat dit doen op maandag en vrijdag. Jermain gaat het komend seizoen druk krijgen want naast het assistent-trainerschap wordt hij ook hoofdtrainer van VVGZ JO13-1 en speelt hij zelf in het 1e van VVGZ, naast dit alles is hij ook actief in de zaal bij Feyenoord Futsal.

jermaine

De volgende is Abdi Jama, hij assisteerde dit seizoen ook al bij de jeugdopleiding namelijk bij de O16. Abdi is ook actief als trainer bij de voetbalschool op woensdagmiddag en traint zelf ook Graaf Willem II JO13-1. Abdi gaat op dinsdag en donderdag assisteren.

De laatste bij de O15 is Ryan. Vorig seizoen bood hij zich aan bij de O16 om te vlaggen bij gebrek aan een vaste grensrechter. Om meer invloed te hebben op het spelletje en de spelers leek hem een uitdaging als assistent trainer wel wat. Na een goed gesprek voegt Ryan zich bij de O15 en is hier vier trainingen en de zaterdag nauw bij betrokken.
ryan

Bij de O16 hebben wij, naast hoofdtrainer Perry Bakema, Ronald Plaisier bereid gevonden te assisteren doordeweeks en op zaterdag. Ronald is zeker geen onbekende van de club, na 8 seizoenen hoofdtrainer te zijn geweest van de O14 heeft de KNVB besloten dat een trainer van een O14 minimaal UEFA B moet hebben, helaas heeft Ronald alleen UEFA C. Wij zijn als club dan ook zeer blij dat hij zich in gaat zetten bij de O16.

Ronald Plaisier

Bij de O16 gaat Ard Nagtegaal op de maandagen ook assisteren. Ard loopt ook al even mee bij de club en is net als Jermain volgend seizoen druk. Hij speelt bij Wieldrecht in het 1e elftal en is competitiegenoot van het VVGZ van Jermain. Vorig seizoen was Ard net als Jermain assistent van de O15 en waren zij tegenstanders op het veld. Ard gaat volgend seizoen ook de O13 van Wieldrecht trainen dus hij heeft een vol programma.

ard