Open top menu
Spotlights: Ruben van Doorn

Spotlights: Ruben van Doorn

Mijn naam is Ruben van Doorn en ik ben 24 jaar.
Momenteel ben ik bezig aan mijn derde seizoen binnen FC Dordrecht. De afgelopen 2 seizoen was ik hoofdtrainer van de O15-1 en nu assistent trainer bij de O19-1.
 Ik heb met meerdere spelers heel fijn samengewerkt (of werk ik nog samen mee), maar als ik er één mag benoemen zal dit Jordi Altena zijn. Een speler die ik in mijn elftal had in mijn eerste seizoen die zo bezig was met het voetbal waar veel spelers een voorbeeld aan mogen nemen. Een fijne jongen en een speler die uitstekend in de groep lag, vandaar ook dat hij de aanvoerder was. Na dat seizoen is hij verkocht aan Vitesse en ik wens hem veel geluk met het behalen van zijn droom; profvoetballer worden. Buiten FC Dordrecht ben ik werkzaam als clubcoordinator bij sportschool FIT2GO IJsselstein en heb ik een eigen voetbalschool genaamd Voetbal Business.

Het leukste moment tot nu toe was de promotie afgelopen seizoen met de O15-1 op de laatste speeldag. Niemand had het verwacht en we hadden er met z’n alle keihard voor gewerkt.ruben van doorn

FC Dordrecht O19.5