Open top menu
Nieuwe Trainers Jeugdelftallen

Nieuwe Trainers Jeugdelftallen

Onze hoofd jeugdopleiding Ben Kinds heeft in samenwerking met Sander van Andel, Johan Versluis en Roman Bussem afgelopen weken sollicitatie rondes gehouden met trainers voor de diverse vacatures binnen onze opleiding.
Wij kunnen in ieder geval de trainers bekend maken van O21, O17, O16, O15 en O14. Het bekendmaken van de nieuwe trainer van  FC Dordrecht O18 volgt later.

De nieuwe trainer van FC Dordrecht O21 wordt Johan Versluis. Johan is een zeer bekende persoonlijkheid binnen onze club afgelopen seizoen was hij assistent-trainer van FC Dordrecht 1 en later in het seizoen werd hij trainer van onze O16.

JohanVersluis

De trainer van O17 wordt Tim den Haan, heeft diverse jeugdteams getraind o.a. bij Sportlust’46 en laatst was hij actief bij DCV. Als speler heeft hij o.a. gespeeld in de opleiding van Sparta.

Tim den Haan

De volgende trainer die we bekend kunnen maken is Perry Bakema, deze jonge talentvolle trainer is o.a. actief geweest als trainer bij v.v Dubbeldam, ASWH en in het verleden is hij binnen onze opleiding ook assistent-trainer geweest. Perry gaat onze O16 trainen.

Perry Bakema

De nieuwe trainer van FC Dordrecht O15 wordt Ryan Klipsteen, Ryan is op dit moment actief als trainer bij het tweede elftal van vv Briele. Hij is als speler o.a actief geweest bij bvv Barendrecht, sc Feyenoord, Leonidas en HBS.
ryan klipsteen

En de laatste die we bekend kunnen is de nieuwe trainer van FC Dordrecht O14 en dat wordt Mark van Leeuwerden. Mark is net zoals Perry een rasechte Dordtenaar en o.a. trainer geweest bij onze vrienden van vv Dubbeldam en op dit moment traint hij Spartaan’20 O15 waar hij mee actief is in de Eredivisie.

Mark van Leeuwerden

De assistent-trainers en overige stafleden worden op een later moment voorgesteld.

De nieuwe trainers stellen zichzelf binnenkort uitgebreider voor op onze website