Open top menu
Voorafkondiging kleding FC Dordrecht voor seizoen 2018-2019

Voorafkondiging kleding FC Dordrecht voor seizoen 2018-2019

Vanaf het seizoen 2018-2019 zal er een wijziging  komen in het beleid met betrekking tot de kleding van            FC Dordrecht voor de Jeugdopleiding.

Tot op heden was en bleef de kleding, trainingskleding en presentatiekleding, eigendom van  FC Dordrecht en moest men kwijtgeraakte kleding aan het einde van het seizoen afrekenen.

Iedere 2 jaar werd er door de huidige leverancier nieuwe kleding geleverd, wat tegelijkertijd het probleem gaf, dat in het 2e jaar de maatvoering voor spelers vaak een probleem gaf.

Ook veel ouders waren het er niet mee eens, dat men kleding van iemand anders kreeg in het 2e seizoen.

Qua tevredenheid van ouders en spelers geen ideale situatie en ook voor de club organisatorisch en qua belasting een groot probleem.

Bovenstaande werkwijze is bij de diverse intake gesprekken van nieuwe spelers weergegeven. Door de wijziging in het beleid van FC Dordrecht is er dus een foutieve weergave gegeven, dat spijt mij/ons zeer.

Hoe gaat het worden?

FC Dordrecht Jeugdopleiding gaat de opleidingsvergoeding verhogen naar € 350,00, echter u krijgt daar uiteraard iets voor terug. Wij zijn ervan overtuigd, dat alle partijen hier beter van worden. De opleidingsvergoeding zou            € 200,00 gaan bedragen in seizoen 2018-2019 ivm de uitbreiding van een Onder 16 elftal.

Het kleding pakket is in deze € 350,00 geïntegreerd en is en blijft uw eigendom. De kleding zal niet worden genummerd, zodat deze meerdere jaren bij normaal gebruik gedragen kan worden. Risico is dan wel, dat in de kleedkamer kleding verwisseld kan worden. Het merken van de kleding, wordt dan heel belangrijk. Die verantwoording is dan geheel voor u.

Aanvulling van kleding is hierdoor gemakkelijker, ook losse kledingstukken bestellen is mogelijk.

Betaling van de opleidingsvergoeding kan verspreid over 10 maanden worden gedaan, of ineens. Hiervoor ontvangt u een factuur. Nabestellingen en dergelijken moeten wel kontant worden voldaan bij levering.

Wanneer we kijken, wat het kledingspakket en/of de opleidingsvergoeding bij onze collega BVO’s kost, of moet gaan kosten, heeft FC Dordrecht een speciale prijs kunnen bedingen bij de leverancier voor onze spelers.

De planning is, dat er in april/mei één, of meerdere pasdagen komen, zodat er geen discussie meer kan zijn over de maat van de kleding en iedereen goed gekleed het nieuwe seizoen in kan.

 

Wat is de inhoud van het kledingpakket:

1 presentatiepak(jack en broek)                    1 presentatie polo                  1 presentatie bermuda

1 paar presentatiesokken                                1 regenjack                              2 trainingsjacks

2 trainingsbroeken                                          2 paar training sokken           2 trainingsshirts

2 trainingsbroekjes                                          1 winterjas                                1 tas