Open top menu

Nieuwe individuele trainer bekend

vincent de klerkAfgelopen 2 seizoenen heeft Marc Bos-Rongen, samen met Tim Baars laten zien, dat het geven van individuele trainingen heel succesvol is geweest voor de ontwikkeling van spelers.

Het management van de Jeugdopleiding is verheugd te kunnen melden, dat ook voor het komend seizoen individuele training kan worden aangeboden in de Jeugdopleiding.

Vincent de Klerk is aangesteld, als de nieuwe man voor de individuele trainingen. Vincent is docent natuurkunde en lichamelijke opvoeding op een middelbare school en heeft diverse certificaten/diploma’s behaald op het gebied van het voetballen(CIOS-Techniektraining-Bewegingsleer-linietraining).

Tevens zal Vincent, naast de individuele trainingen, in voorkomende gevallen, schoolbegeleiding verzorgen.

Als voetballer heeft Vincent de Jeugdopleiding van Feyenoord doorlopen en gespeeld in de voormalige topklasse van het amateurvoetbal.

De start van de individuele trainingen staat gepland op maandag 28 augustus. Het is van het hoogste belang, dat de mentor en zijn email adres wordt gemaild naar peterdrijver@upcmail.nl , zodra dit bekend is, zodat de tijden kunnen worden gecommuniceerd naar de scholen.

Tagged