Open top menu
Ramon Hendriks geselecteerd voor Oranje O/16 in Japan

Ramon Hendriks geselecteerd voor Oranje O/16 in Japan

Dit weekeinde vertrekt Ramon Hendriks voor 9 dagen naar Japan met het nederlands elftal Onder 16 om deel te nemen aan een toernooi, waarbij gespeeld wordt tegen gastland Japan, Guinea en de Verenigde Staten.

Bondscoach Peter van Veen heeft Ramon wederom geselecteerd voor Oranje Onder 16.

Dit is de laatste activiteit van Ramon onder de vleugels van FC Dordrecht.

In seizoen 2017-2018 zal Ramon voor Stichting Feyenoord gaan spelen.

Vanaf de voetbalschool heeft Ramon zich kunnen ontwikkelen tot de speler, die hij nu is. Veel zelftraining, het altijd aanwezig zijn op individuele trainingen en reguliere trainingen heeft geresulteerd, dat hij naar een grote club verhuist en zijn dromen nog meer kan nastreven.

Wij wensen Ramon veel succes toe voor de toekomst.IMG-20170609-WA0002