Open top menu

Vanaf maandag 29 mei t/m 1 juni trainen met nieuwe teams

Maandag 29 mei 2017 starten we de trainingen met de nieuwe teams van het seizoen 2017-2018.

De training van 1 juni voor Onder 19 is een examentraining!!!!!!!!! De mogelijkheid bestaat, dat op de dinsdag voorafgaande bekend wordt gemaakt, welke spelers aan deze training gaan deelnemen.

Wat houdt dit alles:

Het nieuwe Onder 14 team traint woensdag 24 mei(laatste training) om 17.00 uur, hierna zijn er nog 2 toernooien.

Het nieuwe Onder 15 team traint om 17.00 uur met als trainers Davey van Velzen en Ronald Plaisier. Nieuwe spelers: Jaël Marica, Jano van de Bos, Max Edelaar en Ayoub Hamdani (wanneer er geen verplichtingen zijn met de huidige club en indien vervoer mogelijk is).

Het nieuwe Onder 17 team traint om 17.00 uur met als trainers Roy de Bruin, Eric van de Merwe, John Beuk. Nieuwe spelers: Kevin van Tol, Sean van Rosmalen, Dennis Haazer en Onur Demir (wanneer er geen verplichtingen zijn met de huidige club en indien vervoer mogelijk is).

Het nieuwe Onder 19/Jong team traint om 15.30 uur met als trainers Ben Kinds en Frank van Opstal. Nieuwe spelers: Barry Knook(k), Dennis Klomp, Jurrian Hobbel, José Fernandes, Amien Jeddaoui, Gautiér Overman, Randy Vilhena, Tygo van Tilburg, Bart Fumuyala, Rob Keuken, Dylan de Melo da Silva Concalves  (wanneer er geen verplichtingen zijn met de huidige club en indien vervoer mogelijk is). Voor het toernooi bij Vriendenschaar zal een geselecteerde groep worden gekozen.

 

Kleding: op het moment van schrijven is het nog niet zeker, dat we voldoende kleding voor alle nieuwe spelers hebben, neem voor de zekerheid eigen kleding mee.