Open top menu
Mogen wij u even voorstellen: Ben Kinds Hoofd Jeugd Opleiding

Mogen wij u even voorstellen: Ben Kinds Hoofd Jeugd Opleiding

Afgelopen dinsdag hebben wij in een kort bericht aan gegeven, dat vanaf het seizoen 2017-2018 Ben Kinds Hoofd Jeugd Opleiding bij FC Dordrecht wordt.

Ben (34 jaar) is vanaf 2013, als zelfstandige, personal trainer.Bovendien zal hij binnenkort zijn eigen fitness school gaan openen.

In de voetbalwereld is Ben een bekend persoon, heeft naast zijn HBO-opleiding, alle marketing diploma’s gehaald en heeft zowel bij Feyenoord, ADO Den Haag en Sparta, als keeper Betaald Voetbal ervaring.

In het trainersvak heeft hij meerdere clubs, als Hoofdtrainer, ervaring op de werkvloer en heeft gewerkt bij sv Bolnes, oud-topklasser vv Capelle als Interim Hoofd coach, sv Soccer Boys en Leonidas.

Ben heeft evenals GĂ©rard de Nooijer(Hoofdcoach van het 1e elftal) en zijn assistent Johan Versluis een 2-jarig contract getekend met een optie van 1 jaar. Hiermee geeft FC Dordrecht aan, dat we de komende 3 jaar verzekerd zijn van een beleid voor de toekomst en dit ook de Jeugdopleiding een nog betere voortzetting en uitdieping zal geven van de kwaliteit van onze opleiding.