Open top menu

Kwijtraken sleutels, geen oefenwedstrijden, geen trainingen

Regelmatig komt het voor, dat spelers sleutels mee naar het veld nemen van de kleedkamers. Zoals iedereen weet, is dit verboden en toch wordt de makkelijke weg gekozen.

Afgelopen vrijdag was het weer raak. Donderdagavond heeft Ronald Plaisier, trainer van Onder 14, de sleutels voor het licht in het Riwal Hoogwerkers Stadion keurig opgehangen in het daarvoor bestemde sleutelkastje.

Vrijdagmiddag/avond wilde Davey van Velzen, trainer van Onder 15 zijn training voor de wedstrijd van zaterdag in het stadion afwerken. Helaas moest hij deze afbreken toen het donkerder werd, omdat de sleutels (geel labeltje)van het licht niet meer in het sleutelkastje hingen.

De sleutels, die alleen door trainers, of management worden gebruikt, zijn dus tussen donderdagavond en vrijdagmiddag 15.45 uur verdwenen. Deze sleutels moeten terugkomen.

Totdat deze sleutels terug zijn, wordt er niet in het stadion getraind, doordeweekse oefenwedstrijden gespeeld, of enig andere activiteit voor de Jeugdopleiding georganiseerd.

Dus simpel, neem je verantwoordelijkheid en hang de sleutels terug.