Open top menu
Jordi Altena door naar volgende selectie activiteit voor het Nederlands elftal. Ramon Hendriks opnieuw geselecteerd

Jordi Altena door naar volgende selectie activiteit voor het Nederlands elftal. Ramon Hendriks opnieuw geselecteerd

img-20161011-wa0006Jordi Altena(foto) van ons Onder 14 team is na 2 eerdere selectie activiteiten met spelers van Ajax, Sparta, Feyenoord, PSV en andere grote clubs door naar de 3e ronde van deze selectie procedure.

Op 25 oktober zal de volgende selectie gaan plaats vinden op het voetbalcomplex van vv De Meern, waar middels een aantal wedstrijden opnieuw wordt geselecteerd.

Verder worden diverse andere spelers uit onze Jeugdopleiding door de KNVB gemonitord om te kijken of zij in aanmerking komen voor selectie procedures van de nationale teams.

Teamgenoot Lateef Jr is uitgenodigd door de Amerikaanse voetbalbond om deel te nemen aan een trainingskamp voor het nationaal elftal voor spelers van Onder 14 jaar. Dit trainingskamp zal plaatsvinden in Carson, California van 13 tot 20 november 2016.

Ramon Hendriks heeft voor de trainingsstage van het Nederlands elftal Onder 16 jaar een uitnodiging ontvangen om op 25 en 26 oktober op het sportcampus in Zeist, deel te nemen aan deze stage.

Jeugdspelers Luvienna Statia en Jeremy Cijntje zijn inmiddels onderweg naar Curacao om deel te nemen aan de kwalificatie wedstrijden voor Curacao onder 20 jaar.

FC Dordrecht wenst alle spelers heel veel succes.