Open top menu

Uitleg evaluatie gesprekken voor ouders en spelers

A.s. maandag wordt een start gemaakt met de evaluatiegesprekken. Onder 14 jaar bijt de spits af. Het moet duidelijk zijn, dat deze gesprekken eenĀ momentĀ opname zijn.

De duur van de gesprekken zal maximaal 20 minuten zijn en wordt gevoerd door de trainer in het bijzijn van een 2e persoon, die de tijd in de gaten gaat houden. Dit kan bijvoorbeeld de leider van het team zijn.

Iedere speler krijgt zijn beoordeling mee, waarop duidelijk is weer gegeven op welk gebied hij moet verbeteren. Aan het einde van de beoordeling wordt een advies geformuleerd door de trainers van elk team. Hier is tussen de trainers vooraf overleg geweest.

Dit advies bestaat uit 3 mogelijkheden en wel: positief, twijfel, of negatief.

Het moet duidelijk zijn, dat dit een beoordeling is van het moment van invullen(november 2014). Wanneer een speler een negatieve beoordeling heeft, dan kan hij door keihard te werken aan zijn min-punten, die in onze ogen noodzakelijk zijn om volgend seizoen voor FC Dordrecht te kunnen blijven spelen, dit ombuigen naar een positief advies.

Mocht het zo zijn, dat de tijd van een speler te kort is, dan kan altijd een afspraak met de trainer worden gemaakt om dieper op de beoordeling in te gaan.

 

 

Tagged