Open top menu
Onder 19 wint van koploper

FC Dordrecht onder 19 speelde zaterdag tegen koploper Alexandria ’66. Was de 1e helft nog een gelijkopgaande wedstrijden en werd de rust met een 1-0 achterstand in gegaan, in de 2e helft was FC Dordrecht de bovenliggende partij. Met goed voetbal werden er diverse kansen gecreëerd, waarvan er 2 werden benut. In deze spannende wedstrijd trok FC Dordrecht dus met een 2-1 overwinning aan het langste eind met maar liefst 7 spelers van onder de 18 jaar. Een uitstekende leiding leidde de wedstrijd in goede banen.

FC Dordrecht onder 17 moest in Breda proberen de punten te halen. NAC was de betere ploeg en scoorde verdiend de 1-0 in de 1e helft. Met name op het middenveld was het positioneel niet goed en was er te weinig bezieling in de ploeg , een enkeling uitgezonderd.

NAC met een zeer sterke aanval bleef gevaarlijk in de 2e helft. Via een uitval scoorde Raivano de 1-1. NAC ging vol voor de winst, maar kreeg de kous op de kop. Een mooie individuele actie van Emerson werd gestopt in het strafschop gebied door een overtreding, wat een penalty en een 2e gele kaart voor Een NAC speler.

De strafschop werd koel door Raivano ingeschoten. De punten waren binnen al waren ze een beetje gestolen. Andere tegenstanders hadden dit al eerder bij ons gedaan en nu waren wij eens ten koste van NAC aan de beurt.

Onder 15 jaar moest de altijd moeilijke uitwedstrijd tegen Spartaan 20 spelen. Beide ploegen creëerden kansen in deze wedstrijd. Beiden teams wisten er 1 te benutten en de einduitslag was dus 1-1. Ook deze wedstrijd werd uitstekend geleid door de scheidsrechter.

Onder 14 jaar moesten de thuis wedstrijd spelen tegen het zeer sterke Feyenoord. Feyenoord was gewoonweg een maatje te groot voor onze boys en dit resulteerde in een 0-7  verlies.