Open top menu

Wedstrijden FC Dordrecht Jeugdopleiding

3x winst en 1x verlies is het resultaat van het afgelopen weekend. Onder 14 jaar mocht afreizen naar Sittard waar een degelijke overwinning werd behaald op Fortuna Sittard. Geen kansen werden aan de Fortunezen weg gegeven en na het eind signaal was de stand 0-2.

Onder 15 speelde tegen Haaglandia een goede wedstrijd. Een fysiek sterke tegenstander, die altijd probeerde te voetballen, maakte het onze jongens beslist niet makkelijk. De overwinning was dikverdiend. Een 3-0 winst was het eindresultaat. Gezegd mag worden, dat de wedstrijd uitstekend werd geleid door de scheidsrechter.

Onder 17 had de moeilijke uitwedstrijd tegen Brabant United voor de boeg. Hadden we al op het SHO-toernooi tegen dezelfde ploeg gespeeld en werd er toen nog verloren, deze keer trok FC Dordrecht aan het langste eind. Twee voetballende ploegen zetten een mooie wedstrijd neer, waarbij FC Dordrecht de terechte winnaar werd(1-3)

Onder 19 speelde zijn thuiswedstrijd tegen Quick en kon de 1-0 voorsprong bij rust niet vasthouden. Quick stond als een huis en wist zelf 2x te scoren, waardoor de wedstrijd verloren ging met 1-2.