Open top menu
Onder 19 verliest en winst voor onder 15 en onder 14 jaar

Zaterdag werd de 2e competitieronde gespeeld voor bovenvermelde teams, waarbij Onder 19 het onderspit delfde tegen Feyenooord AV A1. Hierbij viel vooral op, dat het verdedigend in het centrum niet goed was, als team slap werd begonnen, er op het middenveld te weinig vanuit de veldpositie werd gespeeld en met name in de 1e helft voldoende kansen zijn gecreƫerd, die echter gemist werden. Vlak voor rust kwam de A1 ook nog eens met 10 man te staan.

Uiteindelijk werd met 2-1 verloren en had men ook nog met 2-2 gelijk kunnen spelen, wanneer een bal op paal en lat in de slotfase iets meer richting hadden gehad.

Onder 15 speelde tegen JOVZ een goede wedstrijd met name in het eerste gedeelte van de wedstrijd, waarbij alle facetten aanwezig waren. Gedurende de wedstrijd werd dit minder. De rust werd met 2-1 bereikt en snel in de 2e helft werd orde op zaken gesteld met 2 doelpunten. In de laatste minuut scoorde JOVZ nog uit een strafschop. Eindstand 4-2.

Onder 14 reisde af naar Kerkrade om tegen Roda JC te spelen. Op een “ouderwets” kunstgrasveld was het voetballend niet spectaculair, echter was ons jongste team de gehele wedstrijd de bovenliggende partij. Met de rust stond het 0-1 en werd geen kans weggegeven. Ook in de 2e helft was FC Dordrecht de bovenliggende partij en werd de voorsprong vlak voor tijd uitgebreid/zeker gesteld(0-2).