Open top menu

Ondanks goed voetbal toch een teleurstellend weekend

Voor de bovenbouw was het dit weekend zeer teleurstellend. Het onder 19 team van Marco Jalink verloor de wedstrijd tegen NAC met 0-1, ondanks dat men de bovenliggende partij was. Na 10 seconde ? Kreeg NAC een strafschop en scoorde 0-1. Ondanks diverse mogelijkheden, een onterecht afgekeurd doelpunt(grensrechter NAC vlagde) en 2 handballen in het strafschop gebied, wist men niet te scoren.

voetballend deden de spelers het prima.

De onder 17 boys verloren opnieuw in de laatste minuut, deze keer was men vooral in de 2e helft verreweg de betere ploeg. Diverse mogelijkheden bleven onbenut, het was daarom dubbel sneu voor de jongens, dat in de laatste minuut een vrije trap goed viel.

Uitslag 3-2.

De onder 15 jarigen wonnen bij Laakkwartier met 0-12. Positief is dat men bleef voetballen en de tegenstander “kapot” speelde. Prima dus.

De jongsten speelden in het stadion tegen MVV een gelijkopgaande wedstrijd in de 1e helft (1-1). In de 2e helft was men iets beter dan de tegenstander, maar met een gelijkspel viel te leven.

De teleurstelling van onder 19 en onder 17 overheerst toch een beetje, maar jongens jullie zullen met dit soort voetbal worden beloond.