Open top menu
FC Dordrecht verliest nipt van NEC/FC Oss 3-4

In een spannende wedstrijd heeft FC Dordrecht met 3-4 verloren. NEC/FC Oss dat aantrad met 2 jeugdinternationals trok 3 minuten voor het einde van de wedstrijd aan het langste eind. Jammer was dat de scheidsrechter te nadrukkelijk aanwezig was.

In de eerste 10 minuten stond FC Dordrecht door doelpunten van Raivano van de Merwe en Shaquil Pinas al met 2-0 voor.

Knullig werk van onze kant bracht de stand weer op 2-2. NEC/FC Oss kwam in de 2e helft op een 2-3 voorsprong en miste nog een penalty(Onterechte ?). Shaquil Pinas maakte kort daarna 3-3 en FC Dordrecht werd een penalty onthouden (hands).

In de blessure tijd was de organisatie volledig weg in verdedigende zin en daar kon NEC van profiteren, 3-4 einduitslag.