Open top menu

Jong FC Dordrecht niet voorbij VOC

De oefenwedstrijd van Jong FC Dordrecht tegen VOC 1 begon uiteindelijk een half uur later na wat onduidelijkheid. Het was Dordrecht die daar het minst last van had want na 10 minuten kon Bert den Ridder opstomen richting vijandelijk doel en bediende hij Quincy Boogers die de 1-0 maakte.

Lang kon Dordt niet genieten van de voorsprong, de scheidsrechter bestrafte een overtreding in het strafschopgebied met een penalty voor VOC, welke zorgde voor de gelijkmaker. Grote kansen bleven uit in het vervolg van de eerste helft.

De tweede helft was van bedenkelijk niveau, mede door de vele wissels bij VOC, die pas recentelijk zijn begonnen aan het nieuwe seizoen. Bij FC Dordrecht kwam alleen Sai van Wermuskerken in het veld voor Remon Luksch.

De beste kansen waren voor VOC, maar pas in de 85e minuut werd er gescoord met het hoofd na een goed genomen vrije trap. 1-2 voor VOC, dit was ook de eindstand.